Hoppa till innehåll
VEM ÄR JAG SOM DRIVER STUDIO AG

Hej, jag heter Johanna!

Jag är född och uppvuxen i Huddinge, Stockholm, men med två föräldrar från Spanien som kom till Sverige på 60-talet har jag en härlig blandning av både temperamentsfull och organiserad energi 💃. Att navigera mellan dessa två väldigt olika kulturer har inte alltid varit lätt, men med tiden har det format mig till den jag är idag – och det är något jag är väldigt tacksam för!

Med min svenska organisationsförmåga och mitt spanska kreativa hjärta så har resan gått från att vara kontorsassistent, administratör, account manager, till att också testa på roller som bagare, konditor, visual merchandiser, och PT. Min ständiga nyfikenhet och känslan av att jag är ”ämnad för mer” har drivit mig till att hjälpa andra på ett både kreativt och organiserat sätt.

Dessutom brinner jag för gamingvärlden (varit en gamer sen barnsben!) och dess energifyllda, kreativa community. Det är en plats där innovation och passion möts, och det speglar hur jag jobbar. Min erfarenhet och entusiasm för denna dynamiska miljö ger mig ett unikt perspektiv, som jag tar med mig in i rollen som virtuell assistent.

Det är därför den här rollen passar mig perfekt – som den kameleont jag är, vet jag att du som klient kommer dra nytta av mina många styrkor och erfarenheter, både från hälsa och gaming. ⚡

VAD DU FÅR MED MIG SOM DIN VIRTUELLA ASSISTENT

✔️ Mångfacetterad hjälp – kreativt, tekniskt & kommunikativt
✔️ Varm och positiv energi som genomsyrar varje uppdrag
✔️ Noggrannhet och organisering i varje detalj
✔️ Lösningsorienterad “We can figure it out”-attityd
✔️ Lojalitet till vårt samarbete och att överträffa dina förväntningar

Jag ser fram emot att hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå och bidra till både ditt community och din passion! ✨

Background line left Background line right
DU BEHÖVER INTE GÖRA DET ENSAM

Att outsourca är en investering för ditt företag och för dig själv.
Tänk så mycket roligare & effektivare det kan bli tillsammans!